Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  ایلنا، بانک‌های کشور همیشه در تلاش برای خدمت به دولت، تولید و اشتغال بوده‌اند؛ چنانچه بیش از ۸۰ درصد تامین مالی کشور از سوی نظام بانکی صورت می‌گیرد . در میان بانک‌ها نیز بانک ملت با اعطای بیشترین میزان تسهیلات، رتبه نخست را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

بانک ملت، در راستای سیاست‌های مسئولیت اجتماعی خود با اعطای تسهیلات خرد ، اقداماتی به شرح ذیل انجام داده است:

اعطای تسهیلات مسکن به اقشار خاص

اعطای تسهیلات مسکن روستایی: مجوز پرداخت بالغ بر ۳۲۰۰  فقره تسهیلات مسکن روستایی به مبلغ ۶۰۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶۰۰ میلیون ریال (در حال حاضر) به استانها ابلاغ شده و در حال پرداخت می باشد که مدت بازپرداخت تسهیلات ۱۵ سال می باشد.  

مسکن اعضای هیئت علمی: اعطای تسهیلات مسکن به اعضای هیئت علمی دانشگاهها با سقف فردی ۱۰۰۰ میلیون ریال به استانها ابلاغ شده است که مدت بازپرداخت تسهیلات ۲۰ سال می باشد.

اعطای تسهیلات مسکن اقشار خاص(خانواده معزز شهدا): مجوز پرداخت بالغ بر ۳۰۰۰ فقره تسهیلات مسکن اقشار خاص به استانها ابلاغ و در حال پرداخت می باشد که مدت بازپرداخت تسهیلات ۲۰ سال است.

مسکن نخبگان: از ابتدای سال ۹۳ تا کنون مجوز پرداخت تعداد ۵۰۰ فقره تسهیلات مسکن نخبگان با سقف فردی یک میلیارد ریال به استانها ابلاغ شده است که تاکنون ۴۰۶ نفر به مدیریتهای شعب این بانک معرفی شده اند. در مرحله قبل نیز( سال ۹۲ ) به تعداد  ۸۰۰  نفر با سقف انفرادی  ۸۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است . مدت بازپرداخت تسهیلات یاد شده ۲۰ ساله می باشد.

اعطای تسهیلات به سازی و نوسازی بافت فرسوده شهری

بانک ملت تا کنون در پرداخت بالغ بر۲۰ هزار فقره تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری مشارکت داشته است و در سال ۹۵ نیز سهمیه پرداخت تسهیلات نوسازی ۵۰۰۰ واحد مسکونی و تسهیلات جعاله ودیعه مسکن مرتبط با موضوع مزبور نیز به میزان ۱.۰۰۰ فقره ابلاغ شده است.

تسهیلات  قرض الحسنه 

قرض الحسنه ازدواج: در راستای همراهی با سیاست های دولت تدبیر و امید و تسهیل شرایط ازدواج جوانان، بانک ملت اقدام به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج براساس معرفی متقاضیان از ریق سایت ازدواج بانک مرکزی  نموده است. در سال های اخیر علیرغم کاهش منابع قرض الحسنه، بانک ملت در راستای تصمیمات دولت محترم و بانک مرکزی و کاهش متقاضیان در صف،  نسبت به برنامه ریزی جهت پرداخت بیش از ۱۰۰ هزار فقره تسهیلات ازدواج اقدام نمود که در مجموع و تا پایان فروردین ماه سال ۱۳۹۶ تعداد ۱.۴۴۱.۳۲۰ فقره تسهیلات به ثبت نام شدگان در سامانه ی قرض الحسنه ازدواج بانک مرکزی اعطا شده است.

انواع قرض الحسنه  جهت مساعدت در امور حمایتی

آزادسازی زندانیان نیازمند ۵۰۰ میلیارد ریال، اشتغال زایی معرفی شدگان کمیته امداد ۲.۱۰۰ میلیارد ریال، اشتغال زایی معرفی شدگان بهزیستی ۷۰۰ میلیارد ریال، کمک به بیماران هموفیلی ۴ میلیارد ریال، تعمیر واحداث حمام روستایی ۵۰ میلیارد ریال و مشاغل خانگی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ۲۰۰ میلیارد ریال اعمال شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ازدواج اقتصاد کشور بانک ملت مشکلات نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۲۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی

امتداد - دکتر سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن از پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی این بانک به معرفی شدگان نهادهای حمایتی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر سیدعباس حسینی با بیان این مطلب افزود: در راستای اجرای تعهدات و مسئولیت های اجتماعی بانک و با هدف توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی در کشور، در دولت مردمی به ۳۴ هزار و ۱۲۴ نفر از معرفی شدگان نهادهای حمایتی، تسهیلات اشتغالزایی مجموعا به مبلغ بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

 

 

دکتر سید عباس حسینی با تأکید بر ضرورت و اهمیت توانمندسازی مالی مددجویان نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی و اولویت این امر در سیاستگذاری‌های کلان بانک مسکن، افزود: تمرکز هدفمند بر اشتغال این طیف ارزشمند جامعه، موجب افزایش پویایی و نشاط اجتماعی، رشد اقتصادی و از همه مهمتر، رضایت خدا و مردم می شود. از این رو پرداخت تسهیلات تکلیفی و حمایتی در سریع‌ترین زمان ممکن با لحاظ منابع در اختیار، مورد تأکید است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد