Web Analytics Made Easy - Statcounter

بيشترين مانده تسهيلات بانك ها به شركت هاي دانش بنيان متعلق به بانك ملت ( 9144.9 ميلياردريال) ، بانك صادرات ( 8544.9 ميليارد ريال ) و بانک های ملی ( 12057.4ميليارد ريال ) تعلق دارد.   به گزارش صدای ایران، بانك ملت با پرداخت 2916.6 ميليارد ريال تسهيلات به شركت هاي دانش بنيان در طول يكسال خرداد 96 تا خرداد 97 بيشترين سهم را در پرداخت تسهيلات بانك ها به شركت هاي دانش بنيان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تسهيلات اعطایی شبکه بانکی کشور به شرکت های دانش بنيان از خرداد 1396 تا خرداد 1397 به 50084.4 میلیارد ریال رسید. 
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، تسهیلات پرداختی بانک های خصوصی شده، بانک های خصوصی و موسسات اعتباری و بانک های دولتی به شرکت های دانش بنيان در مدت مذکور به ترتیب 23605.5، 14825.7 و 11653.2 میلیارد ریال بوده است.
بر این اساس در سه ماهه منتهی به خرداد ماه 1397 معادل 12785.5 ميليارد ريال تسهيلات به 377 شرکت دانش بنيان (به طور متوسط به هر شرکت 33.9 ميليارد ريال) اعطا شده است.
لازم به ذکر است در این مدت بانک های ملی و ملت به ترتيب با 2963.3 و2916.6 ميليارد ريال بيشترين مبلغ پرداختی به شرکت های دانش بنيان را به خود اختصاص داده اند.   
مانده کل تسهيلات اعطايی به 1129 شرکت دانش بنيان در پايان خرداد ماه 1397 معادل 62231.3 ميليارد ريال (ميانگين 55.1 ميليارد ريال به هر شرکت) است‌که بيشترين مانده به بانک های ملی ( 12057.4ميليارد ريال ) ، ملت ( 9144.9 ميلياردريال) و صادرات ( 8544.9 ميليارد ريال ) تعلق دارد.  
همچنین مانده مطالبات غير جاری به ميزان 10421.3 ميليارد ريال ( متعلق به 178 شرکت ) و معادل 16.7 درصد کل مانده تسهيلات است.
مانده مطالبات غير جاری  شامل 2689.3 ميليارد ريال سررسيد گذشته ( 85 شرکت ) ، 2250.1 ميليارد ريال معوق (41 شرکت ) و 5481.9 ميليارد ريال مشکوک الوصول ( 52 شرکت ) است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: شركت هاي دانش بنيان تسهيلات به شركت هاي دانش بنيان بانك ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد